Home » Comunicare » Informatii pentru parinti

Informatii pentru parinti

REGULI ÎN CAZ DE BOALĂ :
  • În cazul îmbolnăvirilor provocate de răceală, eczeme, greţuri, dureri de gât, diaree sau febră, se va ţine copilul acasă.
  • În cazul unor boli contagioase ale copilului sau al unui membru din familie (diferite boli de piele, oreion, vărsat de vânt, scarlatină, tuberculoză, tuse convulsivă, hepatită, boli de ochi contagioase) trebuie anunţată imediat grădiniţa pentru ocrotirea celorlaţi copii.
  • În cazul unor boli grave precum tuberculoza, hepatita A, B, scarlatină, difterie, se vor lua măsuri speciale în  focar, cum ar fi: recoltarea de probe contacţilor şi dezinfecţie în săli efectuată de SANIPID.
  • La revenirea unui copil în Instituţie după o astfel de boală, se va prezenta un aviz medical prin care se adevereşte că nu mai este nici un risc pentru colectivitate.
SISTEMUL DE BURSE:

 

COLABORAREA CU PĂRINŢII:
Părinţii vor fi anunţaţi periodic de către conducere de ultimele noutăţi.
Lunar se va face şedinţă cu părinţii. La aceste şedinţe se vor aduce la cunoştiinţă ultimele realizări şi noutăţi ale clasei, se vor dezbate performanţele copiilor, dar şi unele aspecte privind dezvoltarea moral-intelectuală a copiilor.
Părinţii pot fi invitaţi la unele activităţi şi serbări ale copiilor. În rest, nici un părinte nu are voie a intra în clasa de predare în timpul orelor, şi nici a intimida vreun cadru didactic sau copil din Instituţie.
Punctualitatea este o normă de bază a scolii noastre. Părinţii vor aduce copiii la şcoală în intervalul orar 7.45 – 8.00 . În rest scoala pe parcursul orelor nu este accesibila parintilor. În cazul în care apare vreun eveniment neprevăzut se va aduce la cunoştiinţă din timp personalului scolii.
CUM PUTEŢI AJUTA:
Avem nevoie de implicarea dumneavoastră pentru susţinerea bazei pe care am clădit-o în toţi aceşti ani şi pentru a face posibile proiectele pe termen scurt şi mediu.

Leave a comment

Newsletter

Calendar


« April 2021 »
Mo Tu We Th Fr Sa Su
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30